Udendørs træning

Wahoo kickr

Udendørs træning

Sommeren er over os og det betyder at solen får alvor kommer til magt. Det betyder således længere, lysere og varmere dage. Det indbyder ganske enkelt til ophold udenfor. Men hvordan holder man træningen ved lige hen over sommeren? Det kan hurtigt blive rigtig varmt at træne indenfor og vejret indbyder meget mere til at bruge tid i naturen, end at bruge sin tid indenfor i et svedigt og varmt træningslokale. Men det gode vejr udelukker heldigvis ikke træning – tværtimod! Det gode vejr indbyder nemlig til træning i det fri. Og hvad er bedre end at kombinere sin træning med frisk luft. Der er mange muligheder for udendørs træning. To former for udendørs træning, der ikke nødvendigvis kræver de store forberedelser, er blandt andet:

 

  • Løbetræning
  • Cykeltræning

 

Mens løbetræning reelt kun kræver et par gode løbesko, kræver cykeltræning lidt mere udstyr. Som minimum kræver det en god og solid cykel, som kræver vedligehold, for at den bliver ved med at opretholde sin stand.

Cykeltræning

Vil du gerne gøre din cykeltræning endnu sjovere findes en lang række produkter, der kan gøre cykelturen lidt sjovere. Blandt andet producere wahoo en række produkter, til at optimere din cykeltræning. Heriblandt kan blandt andet nævnes wahoo kickr. På den måde kan du gøre cykeltræningen endnu sjovere, og dermed få mere motivation til at tage ud at træne, hvilket måske især kan være svært hvis temperaturen er meget høj, som den ofte kan være i løbet af sommeren. Derfor er et godt råd at træne om enten morgenen eller aftenen, hvor solen ikke bager, og temperaturen derfor ikke er så høj, som midt på dagen.

Lav fællestræning

En anden god ting ved udendørs træning er, at det er nemt at træne sammen. Hiv fat i familie eller venner og arrangerer fælles træning, på den måde bliver træningen en sjov og positiv oplevelse for alle. Der er plads til alle i naturen og lige netop derfor er udendørs træning oplagt som udgangspunkt for at lave noget i fællesskab. På den måde sikre man også at alle får rørt sig, hvilket jo er vigtigt. Træning behøver således ikke være en sur pligt, men man kan i stedet gøre det til en leg, som man i fællesskab hygger sig omkring. På den måde bliver det sjovt for både børn og voksne, og samtidig skaber man gode oplevelser sammen som familie eller som venner, og hvem vil ikke gerne det.   

 

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram