Tøj som repræsenterer dit firma

Mange virksomheder har det hele i orden, strategien, eksekveringen og dermed følger salget også med. Men hvordan kan vi optimere dette yderligere? I følge de mange undersøgelser på nettet i forhold til mødeafholdelse, så er det faktisk bevist at møder hvoraf virksomheden har hele deres visuelle identitet og det går igen i tøjet og deres reklameartikler, har større chance for at få en ny kunde eller samarbejdspartner.


Hvorfor skal man få lavet firmatøj med logo på?

 

Mange virksomheder har mange forskellige møder i løbet af en måned, vil man ikke gerne blive husket? så kan det være en fordel at have noget firmatøj med logo på. Man skiller sig ud af mængden og kunden husker som regel en efterfølgende. En god huske regel kunne også være man har nogen reklameartikler med ud til mødet med sit eget print på og derved får de noget brugbart det kan huske en på.

 

Fordelene ved at få tryk på sit firmatøj:

  • Du skiller dig ud til mødet
  • Din virksomhed virker mere professionel og gennemtænkt
  • Du behøver ikke at have den samme kedelige skjorte på hver gang

 

Når man får sit logo på firma tøjet, så kan man få det på mange forskellige typer af tøj, det er alt lige fra t-shirts til sweatshirts og striktrøjer, du kan sågar også få det på en skjorte eller en jakke. Alt dette er med til at kunden huske både dig og dit logo når i sidder ude til forretningsmødet og skal der fra. Reklame artikler samt firmatøj med logo er ikke dyrt, det kan gøres helt ned til 100 kr pr medarbejde, hvilket alligevel er givet godt ud hvis det kan give jer 1 mere salg ud af 50 nye kunder.

 

Hvordan vælger jeg hvilket produkt?

alt efter hvilken stilling du har eller hvordan din virksomhed skal præsenteres, er du en virksomhed der har noget med sport at gøre kan det til dels være en fordel at fremvise det i dit firmatøj, det kunne være at jeres firma var løbetøj med logo, eller er du lidt mere b2b virksomhed kunne det være at i skulle investere i en polo eller skjorter til jeres medarbejdere.

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram