Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/juleballet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Sommer = fester - Juleballet

Sommer = fester

Sommer = fester

Sommeren er (forhåbentligt) snart over os. Det betyder lune dage og lange lyse nætter. Der er intet som at sidde en lun sommeraften på terrassen med et glas rosé i hånden i godt selskab af familie eller venner. Er du ikke til alkohol eller kan du af den ene eller anden årsag ikke drikke alkohol, er der inden grund til at fortvivl. Det er nemlig muligt at få en række alkoholfrie drikke der er mindst lige så lækre, som dem, der indeholder alkohol. 

Når du vil undgå alkohol 

LowAlcohol.dk tilbyder Danmarks største udvalg af alkoholfrie drikke. Her kan du også se deres udvalg som blandt andet dækker over følgende: 

 

  • Kvalitets øl
  • Vin og bobler
  • Gin og rom

 

Uanset hvad du er til, om det er en kold øl eller en lækker drink, eller måske et glas bobler kan du altså sagtens få det, også selvom du ikke drikker alkohol. 

Fest uden alkohol

Der kan være mange grunde til ikke at drikke alkohol, enten at man bare ikke har lyst, ikke kan tåle det, er gravid eller noget helt fjerde. I Danmark forbinder vi ofte fest og hyggelige stunder med alkohol om enten det er et enkelt glas eller måske en hel flaske, men sådan behøver det slet ikke være. Man kan sagtens være en del af festen og have det sjovt samt have en hyggelige aften uden alkohol. Men bare fordi man ikke drikker alkohol betyder det jo ikke man skal undvære de farvestrålende og indbydende drinks. På LowAlcohol.dk kan du udover at bestille alkoholfrie drikkevare finde opskrifter på en lang række lækre drinks hele festen vil blive misundelige på, uanset om de drikker alkohol eller ej. Alkoholfrie drinks har sågar fået deres helt eget navn – Mocktails. Opskrifterne er baseret på de unikke og dansk produceret RumISH og GinISH, der begge tilhører serien ISH Spirits. Opskrifterne er desuden velegnede som velkomstdrinks, når du får gæster eller til en reception, hvor folk skal køre hjem bagefter. 

Kig forbi hjemmesiden og lad dig inspirere af de mange farvestrålende drinks – uanset om du normalt drikker alkohol eller ej. Lige nu får du gratis fragt ved køb over 350 kr. Er du endvidere så heldig at bo indenfor postnumrene 6700-6800 er der gratis fragt uanset ordre størrelse. Så det er bare med at tage et kig forbi www.LowAlcohol.dk , hvis du vil gøre en god handel.  

 

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram