Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/juleballet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Scor ekstra plus point - Juleballet

Scor ekstra plus point

Scor ekstra plus point

Vil du gerne score lidt ekstra point for din studieopgave eller måske blive taget mere seriøst i din markedsføring? Så få læst korrektur på din tekst, så den bliver helt grammatisk fejlfri. Ved korrekturlæsning bliver der ikke bare rettet punktum og komma, men også en masse andre ting som kan være svære selv at rette når man har arbejdet hårdt med teksten. Både stavefejl, slåfejl, forkert tegnsætning og diverse grammatiske fejl som blandt andet kongruens, tempus og syntaks bliver rettet.

Det kan desuden også være lidt svært at få oversat en tekst korrekt, når der blandt andet skal tages hensyn til omvendte ordstillinger og diverse andre grammatiske forskelligheder. Men nu har det altså aldrig været lettere at få oversat sin tekst. Det eneste du blot skal gøre er at sende teksten ind og give dit samtykke og så vil du inden længe modtage din tekst som nu er oversat og desuden også grammatisk korrekt.

 

Meget mere end bare grammatikken

Når man vil have læst korrektur på sin tekst, kan man desuden vælge hvor meget man gerne vil hjælpes i forhold til tekstens indhold. Der findes tre forskellige korrektur løsninger som man kan vælge imellem. Fælles for dem alle er indholdet som er i Basis Korrektur-pakken. Her får man altså korrektion af slåfejl, stavefejl, forkert tegnsætning og desuden også korrektion af grammatiske fejl som kongruens, tempus og syntaks. Vælger man den lidt større pakke, Sprog Korrektur-pakken, får man tilmed forbedringsforslag ved sproglige uklarheder og en ekstra gennemlæsning. Den største pakke, Premium Korrektur-pakken, indeholder det samme som den mellemste plus en ekstra gennemlæsning og dermed også et nærmere tilsyn af tekstens indhold, hvor du blandt andet vil få feedback og rådgivning omkring det sproglige og stilistiske udtryk i teksten og hvordan teksten er som en sammenhængende opgave.

 

Massere af forskellige fordele

Som man måske kan kende fra de 3 korrektur løsninger, arbejdes der ud fra en 3-model som lyder således:

  • 3 korrektur løsninger
  • 3 kerneværdier
  • 3 tilbud
  • 3 trin

Kerneværdierne er prisbillig kvalitet, professionelt håndværk til tiden og troværdig og venlig kundeservice. At lige netop disse tre værdier bliver vægtet så højt er en klar fordel hvis man er ude efter en kvalitetsbevidst, billigt og troværdig service. De 3 trin går ud på at konfirmere, redigere og levere – simpelt, effektivt og med kvaliteten i top. Desuden kan man, udover den normale lave pris, få 3 forskellige rabatter. Der er mulighed for fastkunde rabat, studierabat og mængderabat. Hvis man er studerende får man faktisk hele 50% rabat på korrektur løsningerne. Derudover er det også muligt  at blande rabatterne, fx hvis du er studerende og fastkunde.

 

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram