Økonomisk sikkerhed

Økonomisk sikkerhed

Står du og mangler en ny bil? For rigtig mange kan det tit være ret uoverskueligt i økonomien at skulle købe en bil. Hvorfor ikke lease en bil? Ved leasing af bil får du nemlig økonomisk sikkerhed! Du slipper blandt andet for at bekymre dig om den økonomiske konsekvens ved afgiftssænkninger når du skal af med bilen. En anden ting som du slipper for hvis du vælger at lease en bil, er at bekymre dig om værditab. Ifølge FDM taber en bil en værdi på 14% årligt, hvilket kan ende med at en bilejer i sidste ende skylder mere til banken end hvad bilen er værd. Ved leasing af en bil slipper du helt for disse bekymringer, og kan dermed slappe mere af og nyde køreglæden i din nye leaset bil. Desuden er leasingprisen for privatleasing altid inklusiv service, så der opstår diverse skader og skrammer, skal du altså heller ikke finde pengepungen frem, hvilket udelukker pludselige udgifter på bilfronten. Du er altså sikret økonomisk på mange måder, og har kun en fast månedlig udgift.

 

Topkvalitets biler

Leasing af bil er et smart valg, hvis du gerne vil have moderne og topudstyret biler til en fast  lav månedlig ydelse. Det er topklargjorte nyere tyske biler som alle har massere af ekstraudstyr.

Fælles for alle bilerne er blandt andet:

 

 

  • De har maks. haft 1 ejer
  • Alle har bestået et 72-punkts kvalitets eftersyn
  • Indeholder massere af ekstraudstyr
  • Fast lav månedlig ydelse

 

 

Der er et bredt udvalg af bilmærker, så du kan finde dit favorit bilmærke. Af bilmærker som du kan lease, er blandt andet Audi, BMW, Ford, Hyundai, Nissan, Mercedes, Opel, Seat, Skoda, VW, Toyota, Renault og Volvo. Hvis lige netop din drømmebil ikke er på lager, kan den uden problemer blive skaffet for at opfylde dine behov.

 

Et hav af fordele

En klar fordel er, at du kan få skræddersyet en leasingaftale så den passer til dine behov, både hvis det er til privat- eller erhvervsbrug. Som en af de eneste i branchen kan man desuden hos Leasebil.nu, privatlease en brugt bil i helt op til 36 måneder. Alle bilerne har også 24 måneders reklamationsret når de bliver leveret. Udover dette, kan du nyde glæde af at der altid er et serviceværksted tæt på din bopæl. Når leasingperioden er slut kan du nemt release bilen, eller du kan få et godt tilbud på en anden bil som måske opfylder dine nye behov.

 

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram