Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/juleballet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Når bil uheldet er ude - Juleballet

Når bil uheldet er ude

Vi alle kender det eller kender nogen der har prøvet det. Man er på vej på ferie, arbejde, eller møde sin familie i udkantsdanmark, og lige pludselig hører man at bilen begynder at larme. Bilen larmer ikke fordi man kører for stærkt, nej den larmer fordi den ikke kan mere, du holder nu midt ude i ingenting og du har ikke en mekaniker lige ved hånden.

Autohjælp er hurtigere end du tror

 

Mange tænker at følgende scenarie aldrig sker for dem, men hvorfor ikke være forberedt alligevel. Hvis uheldet er ude så får du brug for autohjælp, og det er faktisk slet ikke så dyrt som du går og tror.

Hvilke fordele er der ved et abonnement med vejhjælp:

 

  • Du får hjælp med det samme og skal ikke betale dyre domme for akut hjælp fra falck.
  • Din bil kommer hen til din egen mekaniker, for hvem kender bilen bedst.
  • Priserne ligger helt ned til 34 kroner pr måned, hvilket svarer til en pakke kød.
  • Det kan ikke betale sig ikke at have en autohjælps abonnement.

 

Hvad beskytter et autohjælps abonnement imod?

Du får hjælp med at starte bilen hvis du oplever strømsvigt, her får du hjælp på stedet og du behøver ikke at få din bil transportere til et værksted først. Det kunne også være at der lige pludselig gik brand i bilen, hvad gør man så? hvordan er forholdsreglerne, her kontakter du bare din autohjælp også hjælper de dig videre.

Det kunne også være du er i et trafikuheld, 7-9-13 eller er ude for et tyveri, alt dette hjælper din autohjælp med. Du skal se det som en investering og ikke en udgift, da det kun er små 34 kroner i måneden det drejer sig om.

Mange unge mennesker har somregel også en størrer forsikring på deres bil som ikke dækker din glasskade, dette kan et abonnement på autohjælp også hjælpe dig med hvis din forrude er gået i stykker under kørsel.

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram