Mangler du en bil?

Mangler du en bil?

Står du og mangler en bil i en kortere periode, så er løsning her. Midtjysk Biludlejning tilbyder nemlig udlejning af en lang række forskellige biler til rimelige priser. Uanset hvilken bil du er på udkig efter, har Midtjysk Biludlejning helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov. Her kan du bl.a. leje:

 

  • Mikrobiler
  • Stationcar
  • Minibusser
  • Flyttebiler

 

Så mangler du en ekstra bil i en kortere periode til enten at fragte dig selv eller din familie fra A til B, kan du finde den rette bil til dette formål. Desuden er det også muligt at leje flyttebiler, både store og små, samt et udvalg af trailere, der gør enhver flytning nemmere.

Specialbiler og limousinekørsel

Udover de lidt mere almindelige biltyper, kan du hos Midtjysk Biludlejning også leje specialbiler. De har et bredt udvalg, som du kan vælge imellem. Så har du lyst til sjov og ballade, og en oplevelse ud over det sædvanlige er dette også en mulighed gennem udlejning af en special bil. Yderligere tilbyder Midtjysk Biludlejning limousinekørsel i hele Jylland. Så har du lyst til at gøre en begivenhed endnu mere speciel og særlig, så skynd dig ind på deres hjemmeside, og lej en limousinekørsel. Her er du garanteret en unik oplevelse i sikre hænder på deres professionelle chauffører, der har meget erfaring bag rattet.

Det med småt

Midtjysk Biludlejning går leje af en bil til en lej. På deres hjemmeside www.midtjyskbiludlejning.dk kan du let og enkelt danne dig et overblik over det store udvalg af biler indenfor alle ovenstående kategorier. Du kan således i ro og mag sidde derhjemme, og beslutte hvilken bil du ønsker at leje.

Leje af en bil sker på dagsbasis, og du bestemmer selv hvor mange dage du ønsker at leje bilen. På den måde slipper du for at betale overpriser for længere lejeperioder, hvor du alligevel ikke bruger bilen. Det er sund fornuft! Normal dagsleje strækker sig fra kl. 8:00 til næste dag kl. 7:00. Bilen kan afhentes inden for normale åbningstider. Passer dette ikke ind i din kalender, er der dog også mulighed for at lave særaftaler, så du kan hente bilen, når du har tid. Aflevering kan derimod ske på alle døgnets tidspunkter, da du ved aflevering stiller bilen et aftalt sted og kommer nøglerne i postkassen. Det er således nemt og hurtigt. Som bonus får du altid de første 100 km inkluderet i dagsprisen.

 

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram