Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/juleballet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Living In Style - Juleballet

Living In Style

Living In Style

Hvem elsker ikke sol og sommer og kunne komme ud og nyde udelivet i gode solide havemøbler. Living In Style laver havemøbler der er elegante men samtidig meget solide og holdbare og de laver det til markedets bedste priser. Det er kvalitetsmøbler lavet af teaktræ og Rattan samt havehynder som er deres leveringsområder. At have havemøbler er blevet en livsstil som viser hvem du er, og derfor er der også rigtig mange der gerne giver lidt mere for kvalitets møbler og samtidig funktionelle møbler til haven.

 

Gode materialer

Living In Style sørger også for at den rette stemning kan fremkomme ved at være leveringsdygtig i den rette hyggebelysning. Det være sig både Sirius LED lys som er lavet af ægte stearin men som er udstyret med en lille LED pære frem for en væge. Det skaber både en sikker belysning men samtidig også hyggelys og allergikere for stearin kan også tåle lysene. Er man mere til rigtige lyspærer med LED så findes det også i vort sortiment.

 

Vi er leveringsdygtig i rigtig mange fine kvalitets møbler og ting til hjemmet se bare mere her:

 

  • Havemøbelsæt i kerne teak
  • Klapbord Sæt i kerneteak
  • Solvogn i kerneteak
  • Teak fliser
  • Hundekurve i rattan
  • Rattan bænke
  • Spiseborde
  • Vitrineskabe
  • LED lys

 

Alle vore havemøbler har fokus på stilfuldt design og kvalitet. Og vi glæder os hvert år til den sidste søndag i marts hvor vi officielt kan stille havemøblerne frem for det er jo også her vi stiller uret en time frem pga. sommertid.  Denne dag har vi vores butik i Odense fyldt med nye flotte havemøbler. Vores web butik bugner selvfølgelig også af masser af varer som vi er klar til at sende gratis hjem til dig med adresse i Danmark.

 

Håndlavet

Alle vore havemøbler er håndlavede kvalitetsmøbler som derfor alle er et unikt stykke møbel. Vi har egen fabrik i Indonesien hvorfra vore møbler bliver fremstillet. Vi er derfor leveringsdygtige i havemøbler i specielle mål og udformninger hvis du sådanne ønsker. Alle vore møbler er stort set samlet alle sammen så der er ingen problemer med at skulle få det samlet rigtig og at alle delen nu også er der.

 

Living In Style har møbler til både den store og den lille terrasse eller måske er det en altan du skal have lidt møbleret. Vi har både havemøbelsæt bestående af bord og stole men du er også velkommen til selv at sammensætte de møbler så de kommer til at passe dig bedst muligt.

 

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram