Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/juleballet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Hold dine gæster varme i vinteren - Juleballet

Hold dine gæster varme i vinteren

Nu begynder de kolde måneder snart og de fleste tager ud og køber julegaver i november december måned. Der er ikke noget mere dejligt end at man kommer ud fra kulden også går indenfor i et shoppingcenter eller en butik og få varmen. Varmen kommer som regel fra et lufttæppe, og vi vil i dette blogindlæg forklare hvad fordelene kan være ved at have et lufttæppen og hvilken effekt har et lufttæppe. Vi har alle prøvet det vi kommer lige ude fra det kolde vintervejr og går ind i en butik, og sekundet vi træder ind imellem døren så mærker vi en blæst af varme som får hårene til at rejse sig.

 

Fordelene ved et lufttæppe til vinter

For det første holder du dine kunder glade ved at investere i et lufttæppe, derudover optimere du også på din varme og holder din butik i en god temperatur. Fordelene ved et lufttæppe kunne også være at du faktisk spare på din el regning da disse varme maskiner faktisk har en bedre varme effekt i forhold til hvor meget strøm de bruger. Dette er både en god ting for dig som butiksejer men også for dine kunder.

Der findes mange forskellige typer af lufttæpper:

  • Større indgange, altså store indgangspatier ved størrer butikker.
  • Mindre indgangspartier, alt fra små lokaler til mindre butikker.
  • Industri lufttæpper er også en mulighed og her kan store virksomheder optimere meget på deres strømforbrug.
  • Derudover kan man også få lavet special løsninger.

 

Hvilke mærker skal man vælge så?

Når vi snakker lufttæpper findes der mange gode på markedet, en af de foretrukne i markedet er det svenske frico. De laver utrolig mange gode løsninger af alt indenfor varme elementer. Derudover har de et utroligt godt system der gør at deres produkter altid kan levere en utrolig høj kvalitet og dette sikre også den bedste ydeevne for deres produkter så deres kunder forbliver glade. Lufttæpper er nemlig ikke en billig løsning men det kan sagtens betale sig på sigt da optimeringen i forhold til det varme udspil der komme på andre produkter her vil et lufttæppe tjene pengene mange gange igen, plus den varme den levere er bedre.

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram