Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/juleballet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Hjælp fuglene i vintertiden - Juleballet

Hjælp fuglene i vintertiden

Mange fugle flyver sydpå når det begynder at blive koldt i Danmark. Dog har vi stadigvæk mange småfugle som bliver her i de kolde måneder. Fugle reder bliver fugtige og har ingen læ for fuglene, dette gør også at de ikke kan holde varmen ordentligt i de helt kolde vinterdage.

En fuglekasse gør vidundere.

 

En fuglekasse er en stort hjælp for de små fugle her i vintermånederne. Der findes mange forskellige udgaver af trækassen, men vigtigst af alt gælder det om at have fuld dækkende for fuglene.

 

Hvilke fordele har en fuglekasse?

  • Tæt bygget og dermed kan fuglene holde varmen
  • Fuglekasse er mere isoleret end en fuglerede
  • Fuglene får ikke direkte vind.
  • Ingen fare for at rovdyr tager fuglene da de ligger i sikkerhed
  • Der er større chance for at fuglene yngler

 

Selvom fuglene skal ind af et lille fugle hul, så kan de stadigvæk transportere de grene og hø der skal til for at holde varmen. Når man køber en fuglekasse har du den som regel op til 5 år, dette betyder for meget små penge kan du altså hjælpe fuglene i haven, og hvem elsker ikke fuglesang en vintermorgen.

 

En af de anerkendte indenfor branchen for producering af fuglekasser er greentools.dk, de levere fuglekasser til alle slags fugle og de har certificeret lærketræ der gør at kassen holder endnu længere. Kasserne er af den bedste kvalitet og det kan de små fugle også godt mærke.

 

Dette gør at kasserne ikke bare er gode for dine fugle, men også er en udsmykning i haven for din skyld.

Derfor skal du hjælpe fuglene

 

Hvis du er gode ved dine fugle, så hjælper de også dig, det kan være alt fra dit blommetræ eller dit æbletræ i haven, her går fuglene ind og udrydder hvis der skulle gå larver eller orme i dine dyrebare frugter. Så hjælp de små fugle så skal de nok også hjælpe dig efter vinteren.

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram