Forkæl dit træværk

linolie

Forkæl dit træværk

Der er intet som naturtræ! Det er så smukt og skaber en helt unik stemning. Men det kræver også vedligehold, for vedligeholder du ikke dit skønne naturtræ, kan det komme til at se kedeligt og tørt ud, og kan på ingen måde måle sig med glansen fra velholdt træ. Vil du gerne forkæle dit træ, og dermed sikre at det holder sig pænt, skal du oliere det. Der findes mange former for olie, både naturlig og med tilsat farve. På den måde kan du give dit træ, lige det udtryk du ønsker og derved give det et personligt præg. 

Benyt den rigtige olie 

Hos linolie.dk kan du finde en lang række linolie til dit træværk. Deres brede sortiment dækker blandt andet over:

 

  • Oliereven Pasta
  • Linolie
  • Linolie maling
  • Vægmaling
  • Pigmenter

 

Oliereven Pasta er til dig, der gerne selv vil blande din linolie maling op. Dette kan du gøre med linolie, som de ligeledes sælger. Linolie maling er en strygeklar, dækkende maling til alt træværk, inde som ude, og kan derfor benyttes til rigtig mange forskellige formål. Vægmalingen er en vaskbar vægmaling baseret på linolie og vand, og indeholder ikke alt muligt skidt. Ved at behandle dit træværk med denne maling opnår du en overflade, der er nem at tørre af og rengøre. Yderligere tilbyder de en række pigmenter, du kan blande i din linolie. På den måde, kan du opnå den farve du ønsker. 

Farv dit træværk

Ved at blande pigmenter i din olie, kan du give dit træ en helt unik fremtræden. Du kan få pigmenter i et hav af farver, så der er helt sikker også en farve, der falder i din smag. På linolie.dk kan du desuden finde et farvekort, der giver et overblik over hvilke farver dit træværk vil få, med diverse pigmenter. På den måde kan du sikre dig at du vælger det rigtige pigment. Har du spørgsmål eller er de i tvivl om hvordan du skal behandle dit træ, kan du altid kontakte linolie.dk, der har stor ekspertise på området og altid står klar til at hjælpe dig godt på vej med vejledning og gode råde. På hjemmesiden kan du endvidere finde en vejledninger og referencer, så du kan se hvordan resultatet er blevet andre steder, hvor træværk er blevet behandlet med linolie. Her kan du ligeledes lade dig inspirere, så du får det træværk, du drømmer om. 

 

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram