Forflytningskurser og spilerdug

En spilerdug er det mest anvendte hjælpemiddel når man skal hjælpe med at flytte mennesker på hospitaler. Det er en fordel for både personale og for klienten da det giver bedre arbejdsmiljø og det er mere behageligt for klienten at blive flyttet ved hjælp af en spilerdug. Spilerdug.se har eksisteret i mere en 20 år og er en af de førende indenfor branchen. På deres hjemmeside kan man finde en masse relevant information omkring brug af spilerdug og glidelagen.
Ideen kom da det er hårdt arbejde at flytte klienter især hvis de er tunge eller hvis de har dårlige ryg eller krop, der kommer netop en spilerdug ind i billedet ved hjælp af förflyttningsteknik.

 

Fordelene ved en brug af teknikkerne

På spilerdug.se kan du se step by step hvordan de forskellige förflyttningsteknikker virker og hvad der gør dem gode. Det er både behageligt for dig som medarbejder men også for den person der ligger og skal flyttes. Man mennesker har dårlig ryg og det bliver ikke bedre med alderen.

 

Hvilke metoder bruges oftest når vi snakker forflytningsteknik:

  • Der eksistere forflytning fra seng
  • Og forflytning fra gulvet
  • Forflytning til og fra påklædning

 

Alle disse metoder hjælper dig som ansvarlig over for klienten og dermed giver dem den bedste komfort alt efter hvilken måde du skal have personen flyttet på.

 

Hvorfor vælge spilerdug.se?

Spilerdug kommer ud og underviser i deres produkt i hele regionen både i Danmark og Sverige, og på deres hjemmeside kan man bestille et demo besøg, altså et besøg hvor de kommer ud og underviser i de forskellige forflytningsteknikker og viser i praksis hvordan det hele fungere. Det er utroligt at sådan et gængs produkt kan være til så stor en hjælp som den er for mange hospitalsansatte samt de klienter der har brug for spilerdugen.


Det kunne også være man skulle tilbage til sin kørestol fra sin seng af, eller man lige har været oppe og stå og derved har dårlig ryg, dette kan forflytningsteknikken også bruges til, og derfor er der rigtigt mange forskellige metoder der kan bruges i hverdagen også som privat personer.

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram