Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/juleballet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Det nyeste og mest populære modetøj - Juleballet

Det nyeste og mest populære modetøj

Modebranchen og salg af tøj på nettet er blevet en af de helt store penge maskiner på nettet. Der kommer hele tiden nyt tøj og hvis du gerne vil være med på moden så kræver det også at dem der sælger dig tøjet har styr på stilen selv. Dimoda.dk er en af Danmarks nyere i modetøjs branchen. Det der gør dimoda til en af vores foretrukne er at ejerne selv står model til tøjet, og derfor står de inden for alle de produkter de sælger. Kvinderne fra 25 år og op er målgruppen for denne tøj gruppe, og det ses tydeligt i tøjets stil. Det er kvinder der gerne vil være med på moden, der er alt lige fra de lækreste kjoler til toppe med blonder og jeans med huller.

 

Hvad kan dimoda som de andre ikke kan?

Det der gør at dimoda er blevet så populær så hurtigt er troværdigheden mellem ejer og kunde. Det afspejler sig i hele virksomhedens identitet hvoraf man ikke ser kundeservice og tæthed som virksomheder som fx zalando og nelly. Jeg vil nærmere sige at der er en følelsesmæssig kontakt med kunderne hos dimoda, og dette er med til at kunderne er glade og de ved at de produkt de køber er af god kvalitet og ser lige så godt ud på dem som det gør på billederne.

De går lige niveauet over i kundeservice hvilket også gør at mange af deres kunder bliver ved med at handle hos dem. Det er ikke bare en pakke man får når man bestiller hos dimoda.dk, nej man får en helt oplevelse i sig selv. Tøjet er indpakket i fint plast og stof og der er personlige beskeder med i ordrene, hvilket ikke bliver set nogen andre steder.

 

Hvilke tøjmærker fører de?

Rosemunde og liberte er de helt store indenfor deres butik. Det sælger utroligt godt og kunderne er glade for disse mærker. Derfor har de også et stort udvalg af alt indenfor disse mærker så du kan være sikker på at du finder noget du kan lide. Du er også sikker på at du kan være med på moden for under 500 kroner hvilket du ikke finder mange andre steder, da modetøj som regel koster en “bondegård”.

 

Noget af de mest relevante her op til jul er aftenkjoler og nytårskjoler. De har et utroligt flot udvalg af stramme kjoler i alle nuancer. Om du er til stribet kjoler eller blonde kjoler så kan du også finde det på deres side.

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram