Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/juleballet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Cykeltur med rummelig og god køreoplevelse - Juleballet

Cykeltur med rummelig og god køreoplevelse

Mange cykler stadigvæk rundt med et lille barnesæde bag på bagagebæret på deres egen cykel, når de er ude og cykle med børnene. Men lige pludselig begynder det at regne og den lille skrigehals omme bagved starter. Det er sådan set en fin nok løsning til at transportere dit barn med et barnesæde, dog findes der så mange andre gode alternativer der også er bedre og giver dit barn en bedre kører oplevelse nemlig en ladcykel.

 

Hvad er en ladcykel og hvad kan den?

En el ladcykel har utroligt mange gode egenskaber når det drejer sig om en cykeltur med dit barn. Disse små cykel “biler” har en kabine til barnet som gør kører oplevelsen meget bedre, og i regn og slud holder barnet sig tørt og godt. Winther Bikes er en af de førende indenfor ladcykel i Danmark, og vi alle kender til den lille røde 3 hjulet cykel vi alle havde som barn.

 

Deres fokusområder er følgende:

  • Rummelighed, gør kører turen rar for barnet
  • Fokus på sikkerhed da en ladcykel er større end en almindelig cykel
  • Komfort og køreegenskaber spiller også en vigtig rolle igennem alle deres produkter

 

Disse winther ladcyklerl er lavet i flere forskellige udgaver, så man kan købe et mere specifikt produkt i forhold til hvad man vil bruge. De findes også i en El model hvoraf man har ekstra hjælp til at træde pedalerne rundt så kører oplevelsen også bliver god for dig som forældre.

 

Prisvindende cykler til en god pris

Sammenligner man winther ladcykler med de mange andre der er på markedet, så har man en lidt højere pris ved winther, dette skal man dog ikke se sig skræmt af da pengene er givet rigtigt godt ud. Det vigtigste som forældre er at holde sit barn og sig selv sikker når man kører i trafikken, og det må vi sige at winther helt sikkert har formået at gøre. De bruger en masse gode kvalitets materialer der gør at hvis uheldet er ude kan dig og barnet være sikker. Derudover har du også en enorm køreglæde da der er tænkt i næsten den mindste detalje, alt lige fra sæde indretningen til længden til styret gør at du får en dejlig cykeltur

 

Priserne ligger mellem 15.999 til 22.999 og det er alt efter om du vil have motor på eller ej. Så hvis du alligevel har tænkt dig at investere i en El cykel, og du har børn kan du lige så godt investere i en ladcykel, da der er mange der ser det som en fordel, så den er let at sælge igen efterfølgende da, mange ikke vil give fuld pris.

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram