Arkitektonisk og funktionelt

Arkitektonisk og funktionelt

Står du og overvejer at bygge nyt hus? Hvorfor ikke vælge en løsning hvor alt det hovedsagelige allerede er inkluderet, men hvor der stadig er mulighed for at sætte sit helt eget præg på husets udtryk og atmosfære? Ved Funkis huse får du et moderne, lyst og funktionelt hus hvor der er et hav af muligheder for at personliggøre huset på den præcis ønsket måde.

 

Husene fås som standard i 4 forskellige husstørrelser:

  • 150 m2
  • 160 m2
  • 170 m2
  • 180 m2

 

Udover disse standard størrelser er det desuden også muligt at tilkøbe garage, carport, skur og andre overdækket arealer.

 

Moderne og med alt inklusivt

En klar fordel ved Funkis huse er, at stort set alt er inkluderet så man selv slipper for at løbe rundt og indhente tilbud på blandt andet inventar, for ikke at snakke om besværet med at få det hele til at passe sammen. Ved Funkis huse slipper man får alle disse besværlige og stressende ting, da det hele er inkluderet. Alle husene medfølger som standard en inventar pakke fra Invita og Siemens, hvor det selvfølgelig her er muligt at vælge lige netop det inventar og hvidevare som matcher den ønskede stil. Udover den smarte inventar pakke medfølger husene også både termostatstyret gulvvarme i alle rum, og 3-lags lavenergivinduer som stort set er vedligeholdsfri.

 

Personliggør dit nye hus

Ved Funkis huse er der rig mulighed for at personliggøre huset så der er et perfekt match mellem huset og husejerne. Her får man blandt andet mulighed for at vælge mellem utallige typer mursten, som oftest er et svært men også vigtigt valg, da murstenene er med til at udgøre facaden og dermed er det første indtryk af huset. Udover dette, er der et hav af muligheder når det gælder farver ved gulv, loft, vinduer og døre. På denne måde er det altså muligt at personliggøre huset på lige netop den måde man ønsker. Hvis man er typen som vil have lidt ekstra luksus er det også muligt at få installeret centralstøvsuger. Er man til lidt mere hygge kan man også tilkøbe en brændeovn. Dette er blot nogle få eksempler på tilvalg ud af de utallige forskellige sammensætninger og muligheder der er ved Funkis huse.

 

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram