Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/juleballet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Animationsfilm - Juleballet

Animationsfilm

Animationsfilm

Tapasdeluxe er ikke som navnet måske kan antyde en ret man kan spise. Det er derimod et kreativt team som hjælper dig med at lave animationsvideoer til Facebook sider og meget andet. Tapasdeluxe har et meget bredt kendskab til hvordan man skal komme frem i verden på de sociale medier. De er et team der har kontor i to kontinenter og derfor er der altid nogen på job. Arbejdstiden er derfor også 6 timer længere end herhjemme da de også arbejder mens vi sover.

 

Synlighed og markedsføring på de sociale medier er en verden for sig selv. Det ændrer sig hele tiden og hvis man vil være med hvor det er sjovt skal man følge udviklingen. Tapasdeluxe har fingeren på pulsen og er altid med hvor det nye sker. De ansatte er af forskellige nationaliteter og har derfor  viden om mange forskellige ting ud fra deres engen verden.

 

Noget af det der er meget populært og som giver følgere på hjemmesider og Facebook sider er animationsfilm. Animationsfilm er små film som kort og konkret skaber interesse for virksomheden og som fortæller hvad virksomheden kan tilbyde. Det være sig både med rigtige fotos og video eller sammensat med animerede figurer som tilsammen giver et godt og spændende helhedsindtryk, så man får lyst at høre mere om produktet eller virksomheden

Forskellighed

Vi har lavet projekter for en del herhjemme allerede

Her kan nævnes nogle stykker som du selvfølgelig er velkommen til at kigge nærmere på

 

  • Jammerbugt posten.dk
  • Hobrohandel
  • CIBID Group
  • Slow Juice

 

At animere betyder at gøre noget levende. Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre din Facebook side eller hjemmeside mere levende ved at producere nogle små animerede film. Alt dette er selvfølgelig i samarbejde med dig og ifølge de ønsker som du måtte have. I samarbejde vil vi så finde den bedste løsning for dig og dit firma. Så firmaet kan vækste som alle jo ønsker.

Animerede film er et meget kraftfuld virkemiddel som appellerer til et meget bredt publikum

 

Nytænkning

Tapasdeluxe har rødder i Jylland  og vi er et grafisk bureau som elsker at udfordre os selv med nye tanker og ideer til forbedringer af  hjemmesider og Facebook profiler. Vi trækker glædeligt i arbejdstøjet uanset om det er en lille eller stor opgave vi har foran os. For os er kunden i centrum og vi vil yde vort bedste for at komme i mål til alles tilfredsstillelse. Kontakt os meget gerne for at høre hvad vi kan gøre for dig.  

 

Skriv en kommentar

#Følg os på instagram